Amenajari gradini si spatii verzi in Timisoara si in tara

Amenajare gradina Timisoara, spatii verzi TimisoaraSpatiul din preajma casei poate fi oricand un loc unde sa gasiti relaxarea mult dorita si sa va bucurati de natura alaturi de cei dragi. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a realiza impreuna un univers verde, viu, un spatiu personal, amenajat conform cerintelor dumneavoastra.

Amenajarea unei gradini, in Timisoara sau oriunde in tara, se face in mod personalizat, in functie de suprafata pe care o are gradina, de forma acesteia, in functie de dorintele si disponibilitatea de creatie pentru spatiul disponibil in gradina. De asemenea implica urmarirea unor etape esentiale pentru calitatea rezultatului final cat si pentru durabilitatea plantelor in lucrarea de peisagistica.

In vederea realizarii unei lucrari de amenajare a gradinii, se tine cont atat de aspectele tehnice cat si de cele estetice.

Etapele amenajarii gradinii si spatiilor verzi includ:

  • Erbicidarea totala impotriva buruienilor
  • Decopertarea – prin care se indeparteaza stratul de pamant care va fi completat de un sol nutritiv.
  • Completarea cu pamant – este o etapa in care solul va fi transportat si nivelat cu utilaje mecanice. Doar partea de finisare a solului va fi facuta de personal cu ajutorul greblelor.
  • Trasarea terenului. Terenul va fi trasat in functie de arhitectura gradinii, forma pe care o va avea spatiul oferit plantelor. Forma culuarului destinat plantelor se va trasa in funcție de schițele si proiectele facute.
  • Plantarile. Trebuie gandit modul de dezvoltare al plantei in timp, e necesar sa ne asiguram ca sistemul radicular are suficient spatiu pentru dezvoltare si ca pozitia fata de soare sau umbra este corespunzatoare fiecarei plante.
  • Montarea sau insamantarea gazonului. Dupa nivelarea si pregatirea solului, gazonul poate fi montat sau insamantat, depinde de preferintele fiecarui client.
  • Montarea altor elemente de decor

Toate aceste etape compun efectiv amenajarea gradinii, operatiuni efectuate de echipa noastra cu atentie, bucurie, avand  de fiecare data rezultate excelente, dovada stand lucrarile din portofoliu.