Despre noi, partenerul tau pentru amenajare gradini, curti si spatii verzi

…si pasiunea noastra pentru frumos

Firma noastra ofera servicii de intretinere si amenajare gradini in Timisoara, Bucuresti si judetul IlfovGradiniDeTop.ro este un proiect pornit din pasiune, din inima Timisoarei, pasiunea pentru Siteul GradiniDeTop.ro ofera servicii de amenajare a gradinilor si a spatiilor verzi in Timisoara si Bucuresti si pentru tot ce inseamna frumosul in arhitectura peisagera.

Am inceput din pasiunea pentru natura si pentru frumos, pornind cu amenajarea curtii unor prieteni, curte care a avut un success nebun si, intr-un timp relativ scurt, am reusit sa punem pe picioare o societatea cunoscuta pe piata de profil din Timisoara, un furnizor de incredere care sta alaturi de o multime de clienti atat din spatiul rezidential, cat si din cel public sau privat.

Daruirea, seriozitatea si experienta acumulata au contrubuit la evolutia rapida a societatii si au determinat o crestere continua a portofoliului de clienti.

Astazi,  ne prezentam in fata dumneavoastra ca o societate matura, capabila sa satisfaca si cele mai exigente nevoi in domeniul amenajarii, reamenajarii si intretinerii spatiilor verzi, societate care se bazeaza pe o echipa integra de profesionisti, calificati in domeniu si echipamente de ultima generatie.

Amenajarea spatiului verde trebuie realizata in functie de personalitatea si nevoile fiecarui client in parte, iar specialistii nostri pot amenja gradini pornind de la micul spatiu de verdeata din fata casei pana la terenuri vaste, care se pot transforma in adevarate oaze de relaxare si frumusete.

Toate acestea au condus la obtinerea unui portofoliu impresionat de clienti multumiti  atat in domeniul lucrarilor de interes public sau privat, cat si in domeniul rezidential.

Daca iti doresti sa afli mai multe cu privire la serviciile noastre, fie ca esti din Timisoara sau din imprejurimi, te invitam sa ne contactezi prin intermediul paginii de contact sau a telefonului afisat in bara laterala.

Suntem bucurosi sa te putem ajuta, fie si numai cu un sfat prietenesc!