Profesionisti in amenajari peisagere

Suntem o echipa unita de pasiunea pentru amenajarea gradinilor

Amenajari gradini, in Timisoara si in Bucuresti,amenajari curti si flori de gradinaSuntem o echipa sudata, formata din persoane cu o inalta calificare, o echipa legata de un portofoliu de lucrari in continua expansiune, comunicarea, coordonarea si sustinerea intre membri echipei fiind principalele atuuri care conduc la servicii de calitate superioara oferite clientilor.

Standardele profesionale sunt in permanenta imbunatatite prin perfectionarea profesionala permanenta, prin participarea la cursuri si seminarii din domeniul amenajarilor spatiilor verzi si mai ales prin pasiunea cu care tinem un ochi pe tot ce este nou in industrie, pe tot ce ar putea face o diferenta in amenajarea spatiilor verzi.

Credem cu tarie ca succesul oricarei afaceri este dat de munca in echipa, care este primordiala. Echipa noastra este formata din persoane tinere si dinamice, capabile sa isi indeplineasca sarcinile eficient, imbinand cerintele estetice cu cele practice, in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

Am pornit de la amenajarea unei curti pentru locuinta din Timisoara a unor prieteni si am construit pas cu pas, in peste 10 ani de zile, cu multa energie, ceea ce aducem azi in fata dumneavoastra. Astazi, experienta, integritatea si inovatia sunt valorile comune ce alcatuiesc personalitatea echipei noastre, lasandu-si amprenta asupra fiecarui proiect realizat, atat in domeniul lucrarilor de interes public sau privat, cat si in domeniul rezidential.

De la amenajarea si intretinerea gradinilor private, pana la lucrari de arhitectura peisagera la nivel mare, echipa noastra va sta la dispozitie cu idei, atitudine constructiva si multa bucurie!

Astazi, planurile noastre de viitor includ extinderea la nivel national, primii pasi fiind deservirea clientilor din Bucuresti si judetul Ilfov, urmand Iasiul si apoi alte orase importante din tara.

Ai un proiect interesant, o gradina, o curte pe care vrei sa o amenajezi? Hai sa discutam!